Een kaart op maat laten illustreren

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een kaart op maat! Ben je op zoek naar een toffe uitnodiging voor jullie bruiloft, een bijzonder geboortekaartje of wellicht heb je een speciaal verzoek; via het contactformulier kun je direct aangeven welke gelegenheid een speciale aankondiging verdient. Wanneer ik de vraag krijg om een persoonlijke kaart te illustreren, heb ik allereerst wat informatie nodig. Wat zijn de wensen & ideeën en heb je wellicht al iets gezien wat je aanspreekt? Alles is mogelijk of te onderzoeken, dus schroom je niet en geef dit zeker aan! Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een rsvp, poster of menukaart te laten ontwerpen. Alle gegevens kun je in het contactformulier,  telefonisch of gewoon per mail aan mij doorgeven. Wanneer ik een beeld heb van wat de kaart ongeveer gaat worden, ga ik aan de slag met een offerte. Als deze akkoord is houden we contact en kunnen we eventueel nog een persoonlijke afspraak maken om alle wensen te bespreken.

 

Ontwerpproces:

 • Ik ga met de input aan de slag voor een mooi ontwerp.
 • Per mail stuur ik een eerste schets, opzet of verschillende ideeën.
 • De feedback op deze eerste opzet verwerk ik tot een uiteindelijk ontwerp.
 • Naar aanleiding van de op- en aanmerkingen pas ik het ontwerp aan, zodat deze helemaal aan jullie wensen voldoet.

 

De kaarten laten drukken:

 • Onder het motto 'better safe than sorry' moet het digitale ontwerp gecontroleerd worden op eventuele (spel)fouten.
 • Wanneer het ontwerp helemaal klopt en naar wens is, kunnen we de kaarten laten drukken. Ik werk zelf graag met mijn vaste drukker, maar hier kunnen we indien gewenst van afwijken. Er is online een gratis boekje met papiersample's aan te vragen, wat ik zeker kan aanraden. Uiteraard zal ik ook advies geven over de papierkeuze.
 • Ik krijg het definitieve aantal kaarten door. Denk ook een aantal extra kaarten voor het gastenboek, extra gasten of uitnodigingen die onverhoopt niet zijn aangekomen. 
 • De factuur gaat de deur uit en en wanneer ik de betaling heb ontvangen zal ik de opdracht doorsturen naar de drukker.
 • Het drukken duurt gemiddeld 7 werkdagen. 

 

Levering & levertijd:

 • Nu komt het leukste moment: de kaarten zijn binnen!
 • Zodra de kaarten binnen zijn kan ik deze per post verzenden of ze kunnen bij mij thuis worden opgehaald (Rotterdam). Indien ze met de post gaan, houd dan rekening met 2 à 3 werkdagen verzendtijd.  
 • De kaarten worden plano (plat) geleverd, indien gewenst kan ik deze alvast vouwen.
 • Bedenk goed wanneer je de kaarten in huis wilt hebben. Zo stuur je trouwkaarten gemiddeld 6-8 weken voor de bruiloft. Bij een geboortekaartje is het uiteraard afwachten tot de kleine er is voor de kaartjes kunnen worden afgerond. 
 • Het ontwerpproces, inclusief drukken en leveren duurt +/- 4 weken. Afhankelijk van het project kan het sneller gaan, echter is het prettig om ruim de tijd te nemen om een prachtige kaart te realiseren.  

 

Prijsindicatie maatwerk:


Ontwerpkosten

De ontwerpkosten zijn variabel en worden naar aanleiding van jullie wensen berekend. 

 

Drukkosten

De kosten voor het drukwerk zijn afhankelijk van de hoeveelheid kaarten, de grootte, de gewenste papiersoort en afwerking. Gemiddeld liggen deze kosten rond de €75,- 

 

Extra's

 Enveloppen kraftpapier: vanaf €0,35 p.s.
Enveloppen wit, crème of biotop: vanaf €0,30 p.s.
Sluitstickers standaard: vanaf €0,15 p.s.
Sluitsickers persoonlijk: prijs op aanvraag
Persoonlijke postzegels: vanaf €0,89 p.s.

 

Alle getoonde prijzen zijn incl. 21% BTWEnkele voorbeelden: